Metoda przyrządzania: Duszenie

Wołowe klopsiki w sosie pomidorowym

Wołowe klopsiki w sosie pomidorowym

Klopsiki w sosie pomidorowym to danie, które uwielbiają zarówno dzieci jak i dorośli. Soczyste, mięsne klopsiki w połączeniu z aromatycznym sosem pomidorowym tworzą wyborną kolację dla […]

Klasyczny gulasz wołowy

Klasyczny gulasz wołowy

Klasyczny gulasz z wołowiny to danie, które kochają wszyscy domownicy. Soczyste mięso rozpływające się w ustach, aromatyczny sos i chrupiąca cebulka – tego smaku nie da […]

Jagnięcina duszona z warzywami

Jagnięcina duszona z warzywami

Jagnięcina to delikatne, niezwykle aromatyczne mięso, które uwielbia wielu smakoszy. Choć kojarzy nam się głównie z wiosennymi grillami, to równie pysznie smakuje duszona. Ta metoda sprawia, […]

Zraziki z jelenia w sosie śmietanowo-grzybowym

Zraziki z jelenia w sosie śmietanowo-grzybowym

Dziczyzna to mięso wyjątkowo smaczne i wartościowe. W odróżnieniu od tradycyjnej wołowiny czy wieprzowiny, charakteryzuje się intensywnym smakiem oraz atrakcyjną ceną. Jedną z najsmaczniejszych części dziczyzny […]

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Kochasz klasyczne, polskie dania? Jeśli tak, to fasolka po bretońsku musi znaleźć się w Twoim jadłospisie! To rozgrzewające, sycące danie idealnie sprawdzi się w zimowe dni. […]