Barszcz czerwony

Barszcz czerwony

Opis - Barszcz czerwony

Prawdziwy, aromatyczny barszcz czerwony to jedna z wizytówek polskiej kuchni. Choć bardzo smaczny, nie należy jednak do najprostszych zup do przygotowania. Jednak z dobrym przepisem i odrobiną cierpliwości można uwarzyć w domu równie wyborny barszcz, jak ten z najlepszej restauracji. Kluczem do sukcesu jest przede wszystkim własnoręcznie przygotowany wywar z kości wołowych i włoszczyzny – dzięki długiemu gotowaniu nabierze głębi smaku i aromatu. Do tego dorzucamy intensywnie czerwone, pieczone buraki, marchewkę, cebulę, czosnek i przyprawy. Zupa musi długo się gotować, aby wszystkie składniki dobrze ze sobą zeszły. Tak przygotowany barszcz czerwony zachwyci każdego!

Kategoria

Całkowity czas

Trudność

Ilość porcji

Powiązane tematy,

Barszcz czerwony przepis

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!
Następnie postępuj zgodnie z krokami, aby dokończyć przygotowanie dania i w końcu móc się nim cieszyć!
Ten przepis nie ma dołączonych zdjęć ani filmów!

Zostaw Recenzję