Brownie

Brownie

Opis - Brownie

Brownie to popularny amerykański deser - gęste, czekoladowe ciasto w wersji kwadratowej. Choć składa się z niewielu składników, jego przygotowanie wcale nie jest trywialne. Idealne brownie powinno być miękkie i wilgotne w środku oraz delikatnie skarmelizowane od góry.

Poniższy przepis zagwarantuje Państwu wypiek doskonałych, rozpływających się w ustach brownies. Sekretem jest dodanie do masy jajek i cukru, które nadają charakterystyczny kształt i fakturę. A kto nie lubi czekoladowych deserów? Zachęcam do wypróbowania tego amerykańskiego hitu!

Kategoria,

Całkowity czas

Trudność

Ilość porcji

Powiązane tematy, ,

Brownie przepis

Przede wszystkim sprawdź, czy masz wszystkie niezbędne składniki do tego przepisu. Zwróć uwagę na ilości!
Następnie postępuj zgodnie z krokami, aby dokończyć przygotowanie dania i w końcu móc się nim cieszyć!
Ten przepis nie ma dołączonych zdjęć ani filmów!

Zostaw Recenzję