Dorsz w sosie śmietanowym
Umieść przepis na swojej stronie internetowej, blogu lub artykule
Opis - Dorsz w sosie śmietanowym
Dorsz to ryba o delikatnym, ale smacznym mięsie, które świetnie komponuje się z innymi składnikami. Aby w pełni wykorzystać walory smakowe tej ryby, warto przyrządzić ją w aromatycznym sosie śmietanowym. Taki sos doskonale podkreśli smak dorsza i sprawi, że stanie się on wyjątkowo apetyczny i miękki.
Pyszny dorsz w sosie śmietanowo-cytrynowym z nutką ziół to danie, które na pewno zachwyci wszystkich domowników i gości. Jest wykwintne i eleganckie, ale przy tym proste i szybkie w przygotowaniu. A co najważniejsze, doskonałe w smaku. Zapraszamy do spróbowania naszego przepisu!
KategoriaDania z rybą
Całkowity czas30 min
TrudnośćŚredniozaawansowany
Ilość porcji4 porcje
Powiązane tematyBoże Narodzenie, Kolacja we dwoje, Święta, Wielkanoc